VEELGESTELDE VRAGEN

Home » Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Kan mijn organisatie aansluiten bij BAR?

Wilt u meer weten over deelname aan BAR, neem contact met ons op via het contactformulier.

Waarom bestaat deze website?

In het najaar van 2020 kunnen we hopelijk elkaar weer treffen op evenementen. Dit betekent dat de evenementenagenda vol wordt. Business Agenda Rotterdam biedt overzicht en stimuleert samenwerken. Zo voorkomen we overlap in agenda’s en een overkill van evenementen.

Wie zit er achter Business Agenda Rotterdam?

Deze website is een initiatief van Rotterdam Port Promotion Council. RPPC verbindt leden met ladingbelanghebbenden wereldwijd door middel van promotiereizen, netwerkbijeenkomsten en beurzen. Als Rotterdams collectief zetten wij de haven verder op de kaart en vergroten wij de zichtbaarheid van leden.

Welke organisaties plaatsen evenementen op de agenda?

Op dit moment plaatsen onder ander Deal Drecht Cities, Deltalinqs, Havenbedrijf Rotterdam, iTanks, Nederland Maritiem Land, Netherlands Maritime Technology, Rotterdam Maritime Services Community, Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), Stichting CHIO Rotterdam en Wereldhavendagen evenementen op de Business Agenda Rotterdam.

Voor het complete overzicht kunt u kijken op de organisatoren pagina.

Kan ik mij op deze website ook inschrijven voor evenementen?

Onder elk evenement staat een link naar de website van de organiserende partij. Daar kan men zich inschrijven voor het evenement.