09/03/2021 - 11/03/2021

World Hydrogen Summit

Online

Prijs: € 750.00

Doelgroep: Industriële partners actief in waterstof toepassing, beleidsmakers en kennispartners

STATUS: Open

Extra informatie

World Hydrogen Summit 9-11 maart

Van 9 t/m 11 maart 2021 vindt de 2e editie van de World Hydrogen Summit plaats, dit jaar online. In de 3-daagse internationale conferentie wordt ingegaan op de wereldwijde trends in waterstof en de technologische toepassingen daarvan. De Sustainable Energy Council organiseert dit congres in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam en Gemeente Rotterdam.

Grootste duurzame waterstof hub van Europa

Rotterdam wil het Haven Industrieel Complex (HIC) en het aangesloten gebied door ontwikkelen naar de grootste duurzame waterstof hub van Europa: de Hydrogen Gateway to Europe. Een plek waar grootschalige productie, import, doorvoer en gebruik van waterstof plaatsvindt.

Het Haven Industrieel Complex biedt daarvoor de ideale omstandigheden om kansrijke initiatieven voor waterstof te laten uitgroeien tot grootschalige toepassingen.

Burgemeester Aboutaleb en Wethouder Energietransitie

Tijdens de Summit is Burgemeester Aboutaleb van de Gemeente Rotterdam gastheer namens de Stad Rotterdam en zal de opening verzorgen. Ook Wethouder Energietransitie van de Gemeente Rotterdam, Arno Bonte zal tijdens de Summit een keynote geven over de regionale ambities voor waterstof.

NOTE: toegangsprijs GBP 650,00 –. 

Meer informatie en aanmelden

MEER INFO?

Anouk van Helvert

Projectleider

0618192458
a.vanhelvert@rotterdam.nl