16/06/2020 10:00 - 12:00

Workpower Werkplezier

Online

Prijs: € 375

Doelgroep: Iedereen uit de maritieme maakindustrie

STATUS: Open

Extra informatie

WORKPOWER: ‘Van stress naar focus en plezier’ (online workshop)

Thuiswerken tijdens corona: het is voor veel mensen een uitdaging om gefocust te blijven. Hoe kun je efficiënt werken in een ruimte waar overal prikkels zijn, en partner én kinderen ook rondlopen? De maritieme wereld, het werk en de beroepen daarbinnen veranderen continu. Niet alleen nu in deze bijzondere tijd. Hoe bereid je mensen daarop voor? Hoe kun je als organisatie medewerkers helpen om met meer focus en minder stress te werken en te leven? Kortom, hoe zorg je ervoor dat de balans bij je medewerkers doorslaat naar focus en werkplezier?

De maritieme sector en het werk daarbinnen veranderen sneller dan ooit. We leven in een wereld die steeds sneller gaat en krijgen meer prikkels dan ooit. Het is voor veel mensen een uitdaging om gefocust te blijven. Hoe kun je werken in een omgeving waar overal prikkels zijn? En welke stappen kun je als organisatie zetten om mensen hierin te helpen?

In deze online workshop van WORKPOWER krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe werken werkdruk, stress en focus in ons lichaam?
  • Hoe kun je als organisatie medewerkers helpen om met meer focus en minder stress te werken en te leven?
  • Welke stappen kun je zetten om te zorgen dat mensen hier zelf de verantwoordelijkheid in pakken?

De workshops zijn interessant voor iedereen uit de maritieme maakindustrie, die (deels) verantwoordelijk is voor het thema werkplezier en/of hiermee aan de slag wil en vooral zoekt naar praktische handvatten. Wil jij hier concreet en pragmatisch mee aan de slag?

Opzet
Interactieve workshop waarin je leert waar je met jouw organisatie staat op dit onderwerp. We geven je praktische handvatten mee waarmee je in je eigen organisatie aan de slag kunt. Ongeveer 2 weken later krijg je een individuele sessie met Pepijn van Aanpakkers waarin je nog dieper op de vragen kunt ingaan voor jouw eigen organisatie en je eigen plan verder kunt toetsen of uitwerken.

Aantal deelnemers
Maximaal 8 personen, waarbij we jullie aanmoedigen om een collega ‘mee te nemen’. Zo kun je makkelijker  opbrengsten makkelijker mee kunt nemen naar je eigen organisatie.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Brouwer, Training Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of E academy@maritimetechnology.nl.

Registratie- Online kennissessies WORKPOWER MEMBERS ONLY

MEER INFO?

Jeannette Lucas

Event Manager

06 83966229
lucascolijn@maritimetechnology.nl