03/09/2021 - 05/09/2021

Wereldhavendagen 2021

Rotterdam

Doelgroep: Iedereen met interesse voor de Rotterdamse haven

STATUS: Open

Extra informatie

Ontdek de haven!

De Wereldhavendagen is een jaarlijks maritiem evenement in de haven en het centrum van Rotterdam.
Dit jaar helaas iets anders dan we het al 43 keer gewend zijn.

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september strijkt de Koninklijke Marine neer op de Parkkade met de ‘Koninklijke Marine Experience’. Er zijn nog veel meer activiteiten op de Parkkade binnen het terrein van de Koninklijke Marine Experience. Er is onder andere een belevingscontainer, je kunt er lasergamen, er is een 3D printing container en je kunt een hydraulische kraan besturen.

Maar de Wereldhavendagen kun je dit jaar ook bij je thuis beleven. Op zaterdag 4 september is er tijdens deze 44e editie van de Wereldhavendagen een spectaculaire online havenshow! Presentator Richard Groenenkijk ontvangt een aantal gasten in de studio, kijkt achter de schermen bij bedrijven in de haven , de razende port reporter Ferdinand laat je een aantal hele leuke plekken in haven en stad zien en we spelen een havenquiz waarbij je toffe prijzen kunt winnen!

Er zijn spectaculaire demonstraties op de kade en het water, er kunnen schepen bezichtigd worden en er gaan interessante excursies de haven in. Drie dagen lang presenteren bedrijven zich aan het publiek en is er volop beweging op het water.

Meer informatie en aanmelden voor de livestream

MEER INFO?

Marieke Sasse

Projectleider communicatie

+ 31 (0)10-2524949
info@wereldhavendagen.nl