30/04/2021 11:30 - 12:30

Speeddaten met NWEA-leden

Online

Doelgroep: On- en offshore windsector 

STATUS: Besloten

Extra informatie

 

Speeddaten met de on- en offshore windsector

NWEA werkt voor en met haar leden aan een sterke ondernemende windsector. NWEA informeert bijna 300 NWEA-leden over belangrijke zaken, organiseert kennis-, werk- en businessevents en biedt leden de mogelijkheid actief bij te dragen aan nieuw beleid voor de sector. Sinds de oprichting van de Offshore Community Rotterdam komen wij NWEA en haar leden regelmatig tegen op beurzen en hebben wij in 2020 nog een gezamenlijk evenement georganiseerd bij Sparta Rotterdam.

Helaas mogen we elkaar nog niet fysiek ontmoeten, om die reden hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst op vrijdag 30 april. Ook de leden van de Rotterdam Offshore Wind Coalition zijn hierbij uitgenodigd.


Draai mee in de netwerkcarrousel 

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit de verschillende netwerkorgansiaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben.

 

Aanmelden

MEER INFO?

Chris van der Deijl

Community Manager

+31 (0)10 303 32 62
vanderdeijl@rppc.nl