28/05/2021 11:30 - 12:30

Speeddaten met het comité van graanhandelaren

Online

Doelgroep: Comité van Graanhandelaren leden en RPPC leden

STATUS: Besloten

Extra informatie

RPPC & COMITÉ VAN GRAANHANDELAREN

Het Comité van Graanhandelaren is een brancheorganisatie welke de belangen behartigt van ongeveer 130 leden actief in de agri-business. Naast belangenbehartiging voor haar leden, vormt het opstellen en beheren van nationale en internationale standaardhandelscontracten een belangrijke taak van Het Comité.

RPPC en Het Comité komen elkaar al jaren tegen op internationale beurzen, waaronder de Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange). Om elkaar weer te kunnen ontmoeten en bij te praten over de agri-business hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst. 

DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij de leden van beide netwerkorganisaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben.

Aanmelden

MEER INFO?

Susan Dijkstra

Projectmanager

+31 10 303 3267
dijkstra@rppc.nl