14/07/2020 09:00 - 10:00

Port Call: Heavy Lift

Online

Doelgroep: RPPC leden

STATUS: Besloten

Extra informatie

De Port Call is een korte, interactieve, online bijeenkomst waarin specifieke onderwerpen of ladingstromen centraal staan. De Port Call van dinsdag 14 juli staat in het teken van Heavy Lift in de Rotterdamse haven en organiseren wij in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam.

Afgelopen jaar hebben wij samen met Havenbedrijf Rotterdam de Breakbulk Community Rotterdam opgericht, met als doel de Rotterdamse breakbulkbedrijven met elkaar te verbinden en gezamenlijk Rotterdam op de kaart te zetten als dé Breakbulkhaven van Europa. Met een Breakbulk Breakfast, Breakbulk BBQ en deelname aan Breakbulk Europe en de Project Cargo Summit stond er een goed programma en hadden we een mooie start met deze nieuwe Breakbulk Community.

Door de komst van het coronavirus is het programma van dit jaar er heel anders uit komen te zien. De beursdeelnames zijn geannuleerd en de netwerkbijeenkomsten worden nu heel voorzichtig en kleinschalig weer op de agenda gezet.

Om u als lid van de Breakbulk Community Rotterdam bij te praten over de ontwikkelingen uit de markt én de Rotterdamse haven, nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze Port Call, met als onderwerp Heavy Lift. Welke zware ladingstromen worden er overgeslagen in Rotterdam? Wat zijn hiervan de volumes? Welke partijen zijn hierbij betrokken? Welke trends en ontwikkelingen zien deze partijen momenteel in de markt? Hoe kunnen wij als Rotterdam onze concurrentiepositie in deze markt versterken?

Wij gaan hierover in gesprek met vertegenwoordigers van onder andere SAL Heavy LiftBonn & Mees Drijvende Bokken BVMammoet Europe BV en Havenbedrijf Rotterdam. Praat u met ons mee? Meld u zich dan nu aan voor deze gratis online ledenbijeenkomst.

 

Meer informatie

MEER INFO?

Chris van der Deijl

Community Manager

+31 (0)10 303 32 62
vanderdeijl@rppc.nl