23/06/2021 09:00 - 10:00

PORT CALL – Heavy lift: Suurhoffbrug

Online

Doelgroep: Maritieme sector

STATUS: Open

Extra informatie

Heavy lifting to the max: Suurhoffbrug! Heb jij ook de spectaculaire beelden gezien van de Suurhoffbrug die door Rotterdam kwam? De brug is gebouwd door Hollandia in Krimpen en via de Hef en de Erasmusbrug richting het Hartelkanaal gevaren.


HEBO MARITIEMSERVICE B.V.
HEBO Maritiemservice heeft het hele project begeleid en uitgevoerd. Een mooi staaltje Nederlands vakwerk! Tijdens deze Port Call nemen we je mee in het proces, waarbij Marius Punt van HEBO je vertelt over de verschillende vaartuigen die nodig zijn voor dit project en hij besteedt natuurlijk aandacht aan de engineers en specialisten die nodig zijn om de brug te vervoeren, te ‘carrousellen’ en op zijn plek te zetten.


MAMMOET

Richard Verhoeff van Mammoet en Marius Punt geven een uniek kijkje in de heavy lift sector, welke wereldwijd werkt en in onze achtertuin! Hoe komt zo’n project tot stand, welke uitdaging zien de sprekers en welke projecten staan hierna in de planning?

De Suurhoffbrug is een onmisbare schakel in het vervoer naar en van de Maasvlakte en deze tijdelijke brug zorgt ervoor dat de ‘gewone’ Suurhoffbrug ontlast wordt; de bestaande brug wordt gerenoveerd en is eind 2021 gereed.

Voor iedereen die trots is op de Nederlandse waterbouwers en infrastructuur, gek is op complexe projecten en meer wil weten over de heavy lift sector.

Meer informatie en aanmelden

MEER INFO?

Chris van der Deijl

Community Manager

+31 (0)10 303 32 62
vanderdeijl@rppc.nl