30/06/2021 12:00 - 13:00

Port call Dry Bulk

Online

Doelgroep: Droge bulk ladingstromen

STATUS: Open

Extra informatie

Hoe houdt de sector zijn kruid droog

De wereld verandert constant, dat hebben we het afgelopen jaar wel gezien. Wat verder in de tijd ligt, is moeilijk in te schatten – toch hebben bedrijven daarmee te maken; we weten nu al dat de ladingstromen in de grote droge bulk zullen wijzigen, o.a. om de Europese milieudoelstellingen te halen. Dat terwijl in andere delen van de wereld de vraag naar dry bulk, ijzererts, maar ook graan, groeit.

Uitdageningen

Wat zien de spelers in de droge bulk als de grote uitdagingen én vooral, hoe spelen ze daar nu al op in? Welke onderwerpen zijn voor deze spelers het belangrijkste en hoe kunnen zij elkaar versterken in deze markt?

Tijdens deze Port Call Dry Bulk, gaan we in gesprek met de hele keten: een verlader, een terminal, een vervoerder en een inspecteur. Gezamenlijk worden thema’s besproken én bediscussieerd!

Voor iedereen die zich bezighoudt met de droge bulk ladingstromen, bedrijven die elkaar nodig hebben en mensen die geïnteresseerd zijn in de lange termijn perspectieven in deze sector.

Uiteraard kan je als kijker je vragen stellen en meningen delen via de chat. Mocht je zelf onderwerpen willen aandragen, mail deze dan voor 17 juni naar rppc@rppc.nl .

 

Meer informatie en aanmelden

MEER INFO?

Susan Dijkstra

Projectmanager

+31 10 303 3267
dijkstra@rppc.nl