17/06/2021 • 16:00 - 17:00

Marktkansen in Braziliaanse havens

Online

Doelgroep: Maritieme sector gerelateerd aan haven ontwikkeling en haven logistiek

STATUS: Open

Extra informatie

Marktkansen in Braziliaanse havens

Bent u benieuwd naar de handelsmogelijkheden in Braziliaanse havens en haventerminals? En hoe u deze mogelijkheden kunt benutten? Neem dan op 17 juni deel aan het webinar over de marktkansen in Braziliaanse havens.

In dit tweede webinar over de Braziliaanse havensector wordt ingegaan op de vraag hoe een Nederlands bedrijf of kennisinstelling effectief kan deelnemen aan een gestructureerd programma om de handelsmogelijkheden in Braziliaanse havens en haventerminals te verkennen. U bent op 17 juni om 16.00 van harte welkom bij dit evenement georganiseerd door RVO, Rotterdam Partners en de Nederlandse Ambassade in Brazilië.

Gedurende het webinar wordt een Matrix met marktkansen in Braziliaanse havens gepresenteerd. Dit geeft een compact overzicht van de resultaten in de studie over de Braziliaanse havensector (graag aan de RVO-site linken) en geeft u de gelegenheid om precies te identificeren in welke Braziliaanse havens er voor uw bedrijf marktkansen liggen.

Daarnaast presenteren RVO en Rotterdam Partners een toolkit en instrumenten die u gelegenheid biedt om als Nederlands cluster de aankomende jaren gezamenlijk de Braziliaanse havenmarkt te exploreren.

Meer informatie en aanmelden

MEER INFO?

Eva Verschoor

Business Manager Trade Development

+31682571212
e.verschoor@rotterdampartners.nl