08/12/2020 15:00 - 16:00

iTanks Workshop ‘Lekker thuis werken’

Online

Doelgroep: Thuiswerkers

STATUS: Open

Extra informatie

Op dinsdag 8 december organiseert iTanks een online workshop ‘Lekker thuis werken’ via Google Meet.

Een groot deel van de Nederlandse beroepsbevolking werkt sinds maart 2020 thuis en dat blijft nog wel even zo. Alle zaken die niet persé op kantoor of bij een klant gedaan hoeven worden, kunnen ook vanaf de keukentafel of de zolderkamer worden uitgevoerd. De IT werkt, de reistijd is nul en de laptop staat van vroeg tot laat aan voor de gangbare werkzaamheden én talloze online vergaderingen. En met effect, voor een groot deel van de thuiswerkers gaat de productiviteit hierdoor omhoog. Het bevalt goed om geen afleiding te hebben, gericht aan de slag te kunnen en zelf je planning te bepalen.

Maar hoe zit dat met plezier in je werk, de binding met het bedrijf, de collega’s en het netwerk? De digitale werkwereld verstoort het informele circuit op de werkvloer en de regels voor social distancing zorgen dat er geen vrijdagmiddagborrels of leuke bijeenkomsten zijn. Die situatie is risicovol voor de mentale gezondheid van de medewerkers, van extraverte netwerker tot introverte techneut. Wat moet je als werkgever doen om ‘één team’ te blijven en hoe kan je als werknemer meer energie uit je werk halen dan je er in stopt.

Bij de iTanks online bijeenkomst “Lekker thuis werken” kijken we naar onderzoek en aanpak van dit vraagstuk. Op een interactieve manier delen experts en bezoekers hun kennis en vragen. Na dit evenement heb je de risico’s van thuiswerken beter in zicht en weet je hoe daar mee om te gaan. Zowel als teamlid als teamleider.

‘Wat we van Blue Zones kunnen leren in tijden van lockdown (én daarna).’ – Blue Zone Consultancy    ‘Burn-out ten gevolge van (Corona) crisis of levenshouding? Hoe kan ik het voorkomen…’ – TEC

Het programma

15.00 uur Iedereen online, welkom door iTanks
15.05 uur Keynote door Bonny de Vries (Blue Zone Consultancy)
15.25 uur Sessie door Albert Hietink (Top Executive Care)
15.45 uur Q&A met publiek via chat en mentimeter
16.00 uur Verwacht einde evenement

Meer informatie en aanmelden

MEER INFO?

Charlotte Jordaan

Eventmanager

06 28 82 82 96
charlotte@itanks.eu