09/06/2020 15:00

NMT Digitale Algemene Ledenvergadering & Netwerkevent (Members Only)

Online

Doelgroep: NMT leden

STATUS: Besloten

Extra informatie

Op dinsdag 9 juni vindt de eerste digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging plaats. De vergadering vindt plaats conform de richtlijnen uit de ‘spoedwet digitale ALV’.

Vanzelfsprekend is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan het bestuur en de directie van NMT. Niet alleen over de inhoud van de vergaderingen, maar juist ook over wat er nu allemaal speelt of waar leden tegenaan lopen. Bovendien organiseren we voorafgaand aan de ALV een online netwerkmoment.

Programma

 • 15.00 uur tot 15.45 uur, online netwerken
  Onder begeleiding van een NMT-er ontmoet je digitaal in kleine groepjes je branchecollega’s. Elkaar ontmoeten en spreken, ervaringen uitwisselen over de actualiteiten en maritieme onderwerpen vormen onderdeel van het gesprek. Een mooi netwerkmoment die in 4 à 5 rondes zal plaatsvinden. Zo blijven we in gesprek met elkaar!
 • 15.45 uur tot 16.00 uur, pauze
  Even de benen strekken, mail checken of een vers kopje koffie pakken voordat de ALV daadwerkelijk begint.
 • 16.00 uur tot 16.30 uur, Algemene ledenvergaderingen HME en VNSI
  We starten om 16:00 met de ALV van de HME (Maritieme Toeleveranciers) en aansluitend de ALV van de VNSI (Scheepswerven). De voorzitters van beide verenigingen worden bijgestaan door NMT bestuursvoorzitter Bas Ort en directeur Roel de Graaf.
 • vanaf 16.30 uur, gelegenheid tot het stellen van vragen
  Nadat de vergaderingen zijn afgesloten kan de online bijeenkomst worden verlaten. Maar voor geïnteresseerden is er nog ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Het bestuur en de directie nemen uitgebreid de tijd. Vragen kunnen ook vooraf al ingestuurd worden via members@maritimetechnology.nl.

Algemene Ledenvergadering

MEER INFO?

Jeannette Lucas

Event Manager

06 83966229
lucascolijn@maritimetechnology.nl