18/05/2021 09:00 - 10:00

Data Analytics Workshop

Online

Doelgroep: Interesse in Data Analytics

STATUS: Open

Extra informatie

Op 18 mei, 1 juni en 16 juni 2021 organiseren iTanks, Ortec en NVDO een driedelige online workshop over Data Analytics.

Succesverhalen over data-gedreven organisaties geven vaak het beeld dat het over grootse, integrale en veelomvattende projecten gaat. Maar data-gedreven werken kan ook op kleinere schaal. Bij de workshop Data Analytics die iTanks, Ortec en NVDO organiseren kijken we in drie sessies van 60 minuten naar de theorie, voorbeelden, ervaringen én de volgende stap die jij kan zetten om meer data-driven te worden.

Sessie 1 – Ben je datagedreven? | 18 mei 2021, 09.00-10.00 uur
Bij de eerste sessie van dit drieluik krijg je antwoord op de vraag ‘Wat is er nodig om succesvol een data-gedreven organisatie te worden?’ Er wordt aandacht besteed aan relevante aspecten van een data-gedreven reis, waaronder Data & Technologie, maar ook de aspecten Mens, Cultuur, Organisatie en Proces komen aan bod. Je wordt naar huis gestuurd met de tools om een snelle scan uit te voeren van waar jouw bedrijf staat met betrekking tot Data & Analytics (AI, Data Science, et cetera).

Sessie 2 – The business value of data-driven in practice | 01 juni 2021, 09.00-10.00 uur
Bij de tweede sessie kijken we naar twee voorbeelden. Twee bedrijven met elk hun eigen doelen, resultaten en ervaringen delen hun kennis en helpen je om je eigen doelen én waarde te bepalen. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen.

Sessie 3 – The next step on your Analytics journey | 16 juni 2021, 09.00-10.00 uur
Bij de derde sessie halen we het net op van de snelle scans en gaan we interactief aan de slag met advies en kennis om met de aspecten Mens, Cultuur, Organisatie en Proces jouw volgende stappen in beeld te krijgen. En als je wilt, kan je na het uur aanschuiven bij online round tables met experts en mede-geïnteresseerden.

Na dit drieluik heb je voor je eigen organisatie een scherper beeld bij wat data-analytics kunnen betekenen voor de business en voor de processen. Daarnaast weet je ook waar je op moet letten om de volgende stappen te zetten.

Wanneer je je inschrijft, sta je geregistreerd voor de sessies op 18 mei, 1 juni en 16 juni en word je bij alledrie de sessies verwacht.

Meer informatie en aanmelden

MEER INFO?

Charlotte Jordaan

Eventmanager

06 28 82 82 96
charlotte@itanks.eu