16/07/2020 16:00 - 17:00

Crash Course Offshore Oil and Gas deel II

Online

Doelgroep: RPPC leden

STATUS: Besloten

Extra informatie

De offshore olie- en gassector bestaat uit een enorme keten van bedrijven. Denk hierbij aan maritieme industrie, on- en offshore logistiek en ontelbare experts op gebied van engineering, heavy-lift, onderwijs, arbeidsmarkt en zakelijk dienstverlening. Dit is ook terug te zien in de grote diversiteit aan bedrijven in de Rotterdamse haven en de leden van de Offshore Community Rotterdam. Velen actief binnen de olie- en gassector, maar ieder met een eigen expertise.

Maar hoe ziet de gehele (logistieke) keten er eigenlijk uit? Waar wordt er op gelet bij het bodemonderzoek? Welke partijen zijn er betrokken bij het boren? Hoe wordt een productieplatform geproduceerd? En is er een verschil tussen olie- en gasboringen? Deze vragen behandelen wij tijdens de Crash Course Offshore Oil & Gas.


VOOR WIE?

Tijdens de korte, interactieve online bijeenkomsten leert u het basisproces van de olie- en gaswinning op zee. Deze cursus is zowel geschikt als een introductie in deze markt als een opfrisser voor iedereen die al langer actief is in de offshore olie- en gassector.


BIJEENKOMSTEN

De cursus is opgedeeld in twee delen:

  • 2 juli: introductie, bodemonderzoek, het boorproces, ontwikkeling productie platform
  • 16 juli: offshore installatie, subsea infrastuctuur, offshore support

Meer info

MEER INFO?

Chris van der Deijl

Community Manager

+31 (0)10 303 32 62
vanderdeijl@rppc.nl